Privacy policy

28 mei 2018

Uw privacy is voor FRIZ Consultancy van groot belang. FRIZ houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn en dat FRIZ ze altijd netjes gebruikt.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat FRIZ precies van u bijhoudt, neem dan contact op met FRIZ Consultancy.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van de website frizonsultancy.nl krijgt FRIZ de volgende informatie (persoonsgegevens) over u:

FRIZ geeft uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties.

Reclame

FRIZ wil u graag informeren over haar producten of diensten. Dit gebeurt via social media. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken op de speciaal hiervoor bestemde pagina AVG toestemming.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u FRIZ vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze worden bewaard tot FRIZ zeker weet dat u tevreden bent met haar reactie en zes maanden daarna.

Locatiegegevens

Voor een routebeschrijving naar ons adres op de pagina Contact is het nodig om te achterhalen op welke plek u bent. Er wordt dan apart gevraagd of Google dit mag weten en alleen als u dan toestemming geeft, wordt deze informatie verstrekt.

Voor deze dienst wordt de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon of computer gebruikt. FRIZ heeft geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

FRIZ geeft uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Op de website frizconsultancy.nl zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies

Deze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in wordt opgeslagen zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar FRIZ kan er ook mee zien dat u deze website weer bezoekt.

Wanneer u de website frizconsultancy.nl voor het eerst bezoekt, krijgt u een melding met uitleg over cookies en de mogelijkheid om uw toestemming voor bepaalde cookies in of uit te schakelen. Als u daarna de website verder gebruikt, neemt FRIZ aan dat u geen bezwaar heeft tegen de cookies. U kunt eventueel ook via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen heeft FRIZ afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch heeft FRIZ geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

FRIZ gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website frizconsultancy.nl gebruiken. FRIZ heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. FRIZ heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. FRIZ laat Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor FRIZ van groot belang. Om uw privacy te beschermen, maakt FRIZ gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en deze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer deze website wijzigt, moet natuurlijk ook de privacyverklaring worden aangepast. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. FRIZ zal haar best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens FRIZ van u heeft, kunt u altijd contact met FRIZ opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat FRIZ u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

FRIZ Consultancy
Frederik Hendriklaan 57
5212 BB ‘s-Hertogenbosch
info@frizconsultancy.nl
+31 (0)6 10 30 22 87

top
Translate »